fbpx

Măsuri de prevenție privind infectarea cu noul coronavirus (Covid-19)

La Terra Salin concentratia de sare este de 10 ori mai mare decât intr-o salina naturală. Salinitatea atinge concentrații de până la 25g pe metru cub, ceea ce este suficient pentru a garanta sterilitatea camerei și a microclimatului.

Cele două camere distincte asigură distanțarea socială și permit efectuarea ședințelor de terapie în deplină siguranță.

Recepția este dotată cu lampi U.V. iar dezinfectarea suprafețelor se face după fiecare ședință. Programul și sedințele au fost adaptate situației actuale, astfel încat acestea se realizează cu prioritate individual în această perioadă.

Sistemul de ventilație performant pornește după fiecare ședință pentru a evacua aerul existent și a introduce aer proaspăt, filtrat în prealabil, din exterior.

Reguli generale

La Terra Salin concentratia de sare este de 10 ori mai mare decât intr-o salina naturală. Salinitatea atinge concentrații de până la 25g pe metru cub, ceea ce este suficient pentru a garanta sterilitatea camerei și a microclimatului.

Recepția este dotată cu lampi U.V. iar dezinfectarea suprafețelor se face după fiecare ședință. Programul și sedințele au fost adaptate situației actuale, astfel încat se fac prioritar individual în această perioadă.

 • Şedinţele se fac pe baza programărilor telefonice. Şedinţele de terapie încep la ore fixe, vă rugăm să anunțați telefonic dacă întârziați sau nu puteţi ajunge.
 • Vă rugăm să aveți părul prins și să il prindeți și pe al copiilor, este neplăcut să se joace copii printre fire de păr.
 • Fumatul de țigări sau țigări electronice nu este permis decât în spațiile exterioare special amenajate.
 • Vă rugăm să nu intrați cu geanta sau cu mâncare în interiorul camerei cu sare.
 • Copilașii cu febra sau in primele 3 zile de la debutul acesteia nu pot efectua ședințele de haloterapie, deoarece atunci este perioada maxima de contagiozitate.
 • Responsabilitatea supravegherii copiilor pe durata ședinței revine părinților sau însoțitorilor. 
 • Este important să îi supravegheați pe copii în așa fel încât să nu se lovească, să nu le pătrundă sare în ochi, să nu arunce cu sare şi să nu intre în conflict cu cei din sală. 
 • Recomandăm copiilor să vorbească încet, să nu se împingă și să fie cât mai puțin agitați. Hipervascularizatia şi hiperventilaţia cailor respiratorii pot exacerba proprietăţile sarii astfel încât să devină factori iritant
 • Vă rugăm comunicați persoanei de la recepție orice disconfort sau durere.
 • Vă rugăm, pe cât posibil, să limitați convorbirile telefonice, să păstrați intimitatea acestora și să vorbiți încet, în așa fel încât să nu îi deranjați ședința.
 • Dacă faceți fotografii și apar și alte persoane în apropiere, vă rugăm solicitați-le acceptul pentru publicarea imaginilor în rețelele de socializare.
 • Asiguraţi-vă că prietenii/rudele care vă însoţesc se informează referitor la afecţiunile în care haloterapia NU este recomandată.
 • Consumul de lichide în timpul și la circa 30 de minute după haloterapie nu este indicat. 
 • Suntem deschişi la orice fel de feedback şi vă încurajăm să puneţi cât mai multe întrebări.
 • Sarea corodeaza, vă recomandăm să limitaţi folosirea aparaturii tehnice (telefon, computer).

Adresa Noastră

Gramont Center, Str. Gramont nr. 38, parter, sector 4, București

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă, Duminică: 10:00 – 14:00

Contact

Scroll to Top

Petreceri pentru cei mici

Te invităm să-ți petreci ziua de naștere într-un mod…sărat!
Ia-ți prietenii, mici și mari și rezervă 1.5 ore de terapie, joacă, sănătate și relaxare în centrul Bucureștiului.

Avem muzica și îți poți aduce tortul pe care să-l serviți în spațiul din recepție!

Abonează-te la Newsletter

Primește cele mai actuale oferte despre evenimentele și prețurile noastre.