fbpx

Mit sau realitate: se văd efectele curei la o salină artificială?

Se văd efectele curei de aerosol la saline artificiale? Cel mai corect răspuns ar fi: Depinde. Este foarte important de precizat faptul că sunt mai multe tipuri de saline artificiale, iar efectele sunt mai mult sau mai puțin vizibile. Acestea se observă în funcție de respectarea anumitor parametrii.

Efectele sunt garantate dacă următoarele criterii sunt îndeplinite concomitent:

     1. Echipamentul medical potrivit 

Este foarte important ca o salină artificială să fie dotată cu un echipamentul medical specific, numit halogenerator. Deși sunt de mai multe feluri, aparatele acestea ne ajută să păstram o salinitate ridicată în camere, iar eficiența terapeutică este garantată. O ședință de 45 de minute de haloterapie activă sau de terapie cu aerosoli salini uscați este echivalentul a 4-5 ore petrecute într-o salină naturală. Halogeneratorul macină sarea și o pulverizează sub formă de particule foarte mici (de ordinul micronilor) în spațiile de terapie.

Cum-funcționează-un-halogenerator
Cum fincționează un halogenerator
Halogeneratorul-de-la-Terra-Salin
Halogeneratorul nostru
        2. Sistemul de ventilație optim

Spre deosebire de salinele naturale, cele artificiale trebuie să beneficieze de un sistem performant de ventilație care ajută la păstrarea microclimatului steril. Tehnologia are un rol foarte important în construirea unui saline artificiale, amplificând astfel efectele benefice ale sării.

        3. Proveniența sării

Sarea folosită în această terapie trebuie să fie naturală, fără anti aglomeranți, având un certificat de conformitate care să ateste proveniența ei.

        4. Cura de imunitate

Sunt necesare o serie de ședințe repetate pentru a se observa efectele pe termen mediu și lung asupra organismului. Efectele unei terapii durează în medie 24h, după care organismul revine la forma inițială. În funcție de problemele specifice ale fiecărui client, este nevoie de o cură de 5 sau 10 ședințe. Acestea sunt realizate la intervale diferite pentru ca aparatul respirator să fie curățat în profunzime, dar și pentru a crește capacitatea organismului de a lupta împotriva factorilor externi.

Terra Salin îmbină toate aceste elemente ale tehnologiei moderne cu puterea naturala a sării. Am adus în centrul Bucureștiului 6.5 tone de sare de mare din Turcia pe care am așezat-o în cele 2 halocamere, iar pentru aerosoli folosim sare adusa de la Târgu Ocna.

#salinaurbana este deschisă în colaborare cu un medic specialist cu care putem vorbi pentru un tratament personalizat și sfaturi medicale. Mai mult, am investit considerabil în cel mai performant sistem de ventilație din țară, instalate într-o salină artificială pentru a ne asigura că putem oferi condițiile optime de igienă sanitară în vremuri problematice. Aveți toate motivele să ne vizitați și să vă convingeți de puterea sării.

Așadar, efectele curei de aerosoli la saline artificiale, depind de organismul fiecăruia și de aparatura folosită în acele saline. Respectarea unor anumite norma este esențială.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de informații și recomandări.

Sau la numărul de telefon din recepție: 0787.716.588

Trimite-ne un mesaj
Bună ziua. Selectează cui vrei să trimiți mesaj
De obicei răspundem în cateva minute