fbpx

Evenimentele trecute și viitoare la cea mai inovativă salină

Conceptul de salină artificială nu este inventat recent și nici nu suntem primii care utilizează această formă de medicină alternativă. Noțiunea de haloterapie provine din Antichitate, “halos” însemnând de fapt sare în greaca veche. Drept urmare, beneficiile naturale ale sării au fost descoperite de mii de ani, iar noi încercăm să le aducem mai aproape de dumneavoastră.

Terra Salin însă vine cu un concept modern și adaptat nevoilor actuale, atât ale copiilor, cât și ale părinților. Am creat un spațiu confortabil, cu 2 camere distincte unde se poate face terapia astfel încât să asigurăm triajul fiecărui client care ne calcă pragul și să putem, în egală măsură, să răspundem și celor mai exigente cerințe. Evenimentele organizate de noi în București sunt cu totul nemaiîntâlnite.

Business-ul inovator vine din multitudinea de ateliere educaționale și de divertisment aduse în #salinaurbana în cele 6 luni de activitate. În condiții de pandemie mondială, am reușit să aducem actorii în fața micilor spectatori care așteptau cu nerăbdare poveștile. Am reușit să aducem concertele cu tobe africane pentru părinți și copii și să descrețim frunțile, am creat un spațiu de terapie pentru trup și suflet prin yoga, am făcut ateliere muzicale, karate și chiar o tabără de imunitate și dezvoltare socio-emoțională pentru integrarea celor mici în colectivitate. Acesta a fost doar începutul. Să nu uităm să amintim și atelierul de știință când am transformat halocamera noastră în laborator de experimente cu gheață carbonică! A fost #epic și cu siguranță vom relua evenimentul și în lunile următoare.

Inovații

Acum însă, aș vrea să vă vorbesc despre conceptul de #salinainparc. Da, da…chiar suntem primii care aduc o bucată de salină în parc, în mijlocul naturii, prin ateliere de lipit cu sare și punând la dispoziția celor mici un spațiu în care se pot juca în aproximativ 80 kg de sare de mare.

Prima apariție a fost la Roaba de Cultură, pe 5 iunie 2020 și a fost un adevărat succes. Am reușit să vorbim cu multă lume despre cum funcționează terapia cu aerosoli salini uscați și cum aducem un strop de sănătate în 45 de minute de terapie respiratorie în locația noastră din Str. Gramont nr. 38.

Urmează să ne regăsiți în parc, tot în Herăstrău, la cel mai mare festival al Lavandei din vara aceasta. Un eveniment în centrul Bucureștiului.  Lavanda Fest – organizat de Fleurane, fata cu lavanda bio, se anunța a fii unul plin de producători locali, diversificat și cu mult bun gust. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului Lavanda Fest

Ne vedem la Roaba de Cultură în weekendul 2-4 iulie, între orele 10:00 – 20:00 să ne cunoaștem mai bine și să vă arătam ce surprize v-am mai pregătit. Pentru că dincolo de inovație, Terra Salin înseamnă o alternativă naturală pentru creșterea imunității și curățarea întregului aparat respirator.

Urmăriți-ne pe Facebook , Instagram, LinkedIn pentru mai multe informații despre evenimentele noastre, sau urmăriți pagina noastră de evenimente. Urmează o lună magică în iulie! Da, da.. cu magie. Pe 3 și 10 iulie de fapt începe atelierul de teatru interactiv și magie. Ups, spoiler alert! Fii la curent cu evenimentele viitoare în București.

Cu drag, pentru sănătate,

Mari Fecioru – Business Owner at Terra Salin.

Trimite-ne un mesaj
Bună ziua. Selectează cui vrei să trimiți mesaj
De obicei răspundem în cateva minute