fbpx

Evenimente

Terra Salin

Sănătate, sport, recreare, meditație, yoga, muzică, teatru, știință, toate sunt realizate în salina noastră. Alege activitatea favorită și rezervă-ți locul acum!

copil-care-se-joaca-in-salina-din-Bucuresti
doua-maini-care-tin-sarea
copil-care-se-joaca-in-salina

Evenimente Terra Salin

Atelierele se desfășoară în cadrul unor ședințe de haloterapie la Terra Salin unde vă așteaptă 3.5 tone de sare de mare și un echipament medical ce pulverizează aerosoli salini uscați, folosind sare de la Tg. Ocna.

Atelierul de știință în salină

La o temperatură constantă, într-un mediu controlat, transformăm #salinaartificiala în #laboratordestiinta!

Program

Luni, 21 Iunie 2021, în ziua de Rusalii,
la orele 10.00 și 11.00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc
se face prin plata în avans a biletului

Atelierul de știința de la #TerraSalin

Luni, 21 Iunie 2021, în ziua de Rusalii, la orele 10.00 și 11.00 fix! La o temperatură constantă, într-un mediu controlat, transformăm #salinaartificiala in #laboratordestiinta ‼
 
Experimentăm lucruri pe care doar marii oameni de știință le cercetează și descoperim cum facem din apa plată – apă minerală sau cum iese din limonadă fum 😳
Prețuri:
1 adult + 1 copil: 80 lei
1 adult + 2 copii: 100 lei
2 adulți + 1 copil: 100 lei
2 adulți + 2 copii: 120
Rezervarea unui loc se face prin plata în avans a biletului care nu este rambursabilă (info. la numărul de telefon: 0787716588)

Wellbeing Manifesto

Ești tot timpul pe fugă? Simți că nu mai ai timp pentru tine? Cauți o modalitate de relaxare care să îți ofere mai multe beneficii în același timp? 

Program

Vineri, 25 iunie 2021,
de la ora 19:00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc
se face prin plata în avans a biletului

Wellbeing Manifesto

Ești tot timpul pe fugă? Simți că nu mai ai timp pentru tine? Cauți o modalitate de relaxare care sa îți ofere mai multe beneficii în același timp? Vrei să asculți un sunet calm care să te ducă într-o stare de relaxare profundă, să îi simți vibrațiile vindecătoare, alături de o voce caldă care să te ghideze într-o meditație plăcută, în timp ce corpul tău se bucură de beneficiile aduse prin terapia cu sare?
 
La Wellbeing Manifesto le poți avea pe toate 4 într-o ședință: tehnici de respirație, haloterapie, meditație și sound healing. Vino la Terra Salin și participă la un eveniment unic în România unde Oana (instructor yoga) și George (artist) te vor ghida într-o stare de relaxare care să bucure fiecare celulă a corpului tău și să îți dea un restart pentru următoarea perioadă.
 
În timpul ședinței vei experimenta tehnici de pranayama, meditație ghidată, sound healing și haloterapie timp de 60 minute în camera mare de la Terra Salin.
Instrumentul muzical folosit în cadrul evenimentului se numește HANDPAN și a fost creat după ani și ani de cercetare în domeniul percuției.
 
Sunetul produs cu un handpan este foarte cald și mai plăcut decât toate celelalte instrumente de percuție. Intensitatea sunetului ajută la eliberarea tensiunilor și are un efect de vindecare asupra minții și a corpului.
 
Toate se întâmplă în timpul unei sesiuni de haloterapie sau terapie cu aerosoli salini uscați care au rolul de a curăța întreg aparatul respirator și de a crește imunitatea în același timp.
 
Sănătate pură!
Durata evenimentului este de 60 minute
Locatie: Str Gramont nr 38, la parter
Prețul este în valoare de 85 ron/adult
Rezervarea unui loc se face prin plata în avans a biletului, care nu este rambursabilă
Informații la numărul de telefon: 0787716588

Tabăra de imunitate și dezvoltare
socio-emoțională

Psihoterapeut cu formare în psihologia copilului, adultului, cuplului şi familiei, trainer Circle of Security, consilier educațional și consultant în carieră GCDF-NBCC România, Loredana Fetca se alatură celei mai frumoase comunități sarate din București…

Program

5 ședințe pe lună a câte 45 de minute,
în fiecare Luni, de la ora 11:00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar ședințele
nu pot fi reprogramate

Tabăra de imunitate și dezvoltare socio-emoțională

Psihoterapeut cu formare în psihologia copilului, adultului, cuplului şi familiei, trainer Circle of Security, consilier educațional și consultant în carieră GCDF-NBCC România, Loredana Fetca se alătură celei mai frumoase comunități sărate din București.

Loredana Fetca va conduce la Terra Salin TABĂRA DE VARĂ pe care am numit-o sugestiv: o tabără de imunitate și dezvoltare socio-emoțională, încercând să răspundă astfel la cele mai sensibile întrebări legate de intrarea în colectivitate și integrare emoțională a copiilor aflați la început de drum.

Într-un climat microbiologic pur și printre aerosolii de sare, Loredana va urmări să-i îndrume pe părinți și pe copii de-a lungul ședințelor. În cadrul fiecărei sesiuni va exista câte un atelier care să faciliteze integrarea copilului în colectivitate – adaptat specificului de vârsta a fiecărui copil prezent.

Imunitatea copiilor care intră pentru prima dată în colectivitate joacă un rol esențial. Terapia cu aerosoli salini uscați este recunoscută de corpul medical la nivel mondial, dovedind prin multitudinea studiilor clinice proprietățiile benefice ale sării în tratarea diverselor patologii pe cale naturală. Haloterapia ajută organismul datorită efectelor de stimulare a producţiei și potenţare a efectelor macrofagelor şi fagocitelor. Acestea sunt celule din organismul nostru care luptă împotriva agenţilor patogeni.

Obiective:
În urma acestor sesiuni vom descoperi:
O1. Cum pot construi cu propriul meu copil o legătură bazată pe siguranță
O2. Cum să ţin cont de nevoile ale copilului meu în funcție de propriile sale manifestări.
O3. Cum să-mi ajut copilul să aibă o integrare corectă în colectivitate (din punct de vedere emoțional, social și educațional).

Durata taberi: 5 ședințe pe lună a câte 45 de minute, în fiecare Luni, de la ora 11:00.
În prima săptămână, vor fi 2 ședințe – Lunea și Vinerea de la ora 11:00.
Prima ședință este destinată evaluării inițiale de către psihoterapeut a problemelor existente și a relației dintre părinte și copil.
Prețul a 5 ședințe, 1 adult+1 copil este de 260 lei.
Suma se achită la începutul lunii, iar ședințele nu pot reprograma.
Locatie: Str Gramont nr 38, la parter, la 5 minute de parcul Carol.
Programări la numărul de telefon: 0787716588
Locurile sunt limitate.

Curs intensiv de karate
shotokan și sport

Bogdan se alătură celei mai frumoase comunități sărate din București și va conduce ședințele de 2 ori pe săptămână, în Camera copiilor de la Terra Salin…

Program

8 ședințe pe lună a câte 45 de minute,
în fiecare Marți și Joi de la ora 19:00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar ședințele
nu pot fi reprogramate

Curs intensiv de karate SHOTOKAN și sport
în #salinaurbana

Bogdan se alătură celei mai frumoase comunități sărate din București și va conduce ședințele de 2 ori pe săptămână, marțea și joia, de la ora 19:00 în Camera copiilor de la Terra Salin.
 
Artele marțiale au rolul de a produce copiilor bucurie, plăcere și confort. Vor învață tehnici de brațe, picioare și să se apere. Îmbunătățirea stării de sănătate și dezvoltarea fiziologică normală este un bonus.
Se pune accent pe disciplină, perseverență și dezvoltarea reflexelor.

Artele marțiale stimulează competitivitatea și motivează în vederea desfășurării unei activități disciplinate și organizate. Cursul intensiv de karate SHOTOKAN ajută la înlăturarea fricii și inhibițiilor, formarea personalității, a relaționării cu ceilalți copii și încrederii în puterile proprii.
 
Ne aflăm într-o perioadă în care sportul și sănătatea trebuie să fie prioritare, iar noi vi le putem oferi săptămânal, pe amândouă! Suntem la un telefon distantă!
Bogdan Lipianu are centura neagră cu 5 dani. El practică de 34 de ani karate shotokan, din care 30 de ani de performanță. Are experiență atât în colaborarea cu copiii începand de la 3 ani, cât și cu adulții care își doresc să practice arte marțiale și să facă mișcare (ca parte dintr-un stil de viață sănătos).
 
Cursul de karate se desfășoară în cadrul unei ședințe de haloterapie, într-un microclimat steril, garantat de salinitatea ridicată din încăpere. Realizate în tandem cu medicina alopată, ședințele de haloterapie elimină focarul infecțios de la nivelul căilor respiratorii, clorura de sodiu naturală având efect bactericid și virucid asupra virusului gripei, a stafilococului, a streptococului şi a bacilului pneumococic.
 
Durata sedinței este de 45 de minute.
Prețul abonamentului lunar, de 8 ședințe este în valoare de 300 lei.
Ședințele se desfășoară în fiecare marți și joi, de la ora 19:00
Locație: Str Gramont nr 38, la parter, la 5 minute de parcul Carol.
Abonamentul se achită la începutul cursului, iar ședințele nu se pot reprograma.
Locurile sunt limitate.
Programări la numărul de telefon: 0787716588

Terapie pentru trup și suflet
yoga în salină

Terra Salina și Oana Molea, avocat de profesie și instructor acreditat de yoga în timpul liber, vă așteaptă la o sesiune de relaxare și terapie în locația noastră…

Program

4 ședințe pe lună a câte 50 de minute,
în fiecare Miercuri, de la ora 18:00 și 19:00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar ședințele
nu pot fi reprogramate

Terapie pentru trup și suflet yoga în salină

Terra Salina și Oana Molea, avocat de profesie și instructor acreditat de yoga în timpul liber, vă așteaptă la o sesiune de relaxare și terapie în locația noastră din str Gramont nr. 38.
 
Deși la o primă vedere tindem să credem că yoga se rezumă la a fi cât mai flexibil și la a realiza cu succes o asana (adică o postură corporală) cât mai complicată, a practica yoga înseamnă cu mult mai mult.

Yoga în adevăratul ei sens înseamnă acceptare, conștientizare, echilibru, armonie, unitate.
🌈Să te accepți acolo unde ești și să tinzi spre a deveni cea mai bună variantă a ta
🌈 Să fii prezent pe salteaua de yoga
🌈Yoga este echilibrul între minte, trup și suflet
🌈Yoga înseamnă unitate. Să trăiești în armonie cu natura, cu tine, cu toți ceilalți
☯️ Prin practică, vei afla că Yoga este întâlnirea cu tine, la nivelul cel mai profund.
Ședința de yoga se desfășoară în Camera de relaxare de la Terra Salin, un spațiu perfect pentru detensionare și pentru terapie respiratorie în același timp. Microclimatul este 100% steril și este garantat de salinitatea ridicată din încăpere.
 
Realizate în tandem cu medicina alopată, ședințele de haloterapie elimină focarul infecțios de la nivelul căilor respiratorii, clorura de sodiu naturală având efect bactericid și virucid asupra virusului gripei, a stafilococului, a streptococului şi a bacilului pneumococic.
 
Durată ședinței este de 50 minute
În fiecare miercuri, de la ora 18:00 și 19:00
Prețul este în valoare de 70 RON/ adult (ședință formată din maxim 4 adulți + instructor)
Abonamentul de 4 ședințe/lună este în valoare de 250 RON/adult
Echipamentul necesar se află în locație.
Vă puteți schimba într-o ținută lejeră în cadrul locației noastre: Str Gramont nr 38, la parter.
Programări la numărul de telefon: 0787716588

Odiseea muzicală în sare

Actorul George Turliu vă așteaptă în fiecare weekend în Camera cu sare pentru mic și mare de la Terra Salin la un atelier de muzică și ritm…

Program

8 ședințe pe lună a câte 45 de minute,
în fiecare Sâmbătă, de la orele 10:00 și 11:00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar ședințele
nu pot fi reprogramate

Odiseea muzicala în sare la #salinaurbana

Actorul George Turliu vă așteaptă în fiecare weekend în Camera cu sare pentru mic și mare de la Terra Salin la un atelier de muzică și ritm.

Întâlnirea va fi cu siguranță inedită și interactivă, cei mici încercând să ilustreze sonor poveștile spuse cu mult har de către George. Copiii și părinții au ocazia să cunoască diferite instrumente muzicale tradiționale, mai puțin întâlnite: numeroase instrumente de percuție, ocean drums, rainmaker, saz – un tip de mandolină orientală, psalterium – o harpă în miniatură și multe altele.

Poveștile (Odiseea, Sindbad Marinarul, Fetița samurai și altele) reprezintă pretextul unei călătorii muzicale, în care copiii sunt implicați în mod activ, fiind stimulați să dea contur cu ajutorul diferitelor instrumente, ambientului sonor al narațiunii.
 
Atelierele se desfășoară în cadrul unei ședințe de haloterapie la Terra Salin unde vă așteaptă 3.5 tone de sare de mare și un echipament medical ce pulverizează aerosoli salini uscați, folosind sare de la Tg. Ocna.
Salinitatea este de 10 ori mai mare decât într-o salină de adancime, sistemul de ventilație este performant și ventilează camera în permanență, lampele U.V din recepție și din grupul sanitar garantează sterilitatea micrclimatului în context Covid-19.

Pe măsură ce vă distrați în camera de sare, microparticulele din atmosferă sunt inhalate și pătrund în adâncul plămânilor, bronhii, bronșiole și alveole, clorul din sare avand un puternic efect bactericid, iar sodiul ajtând la eliminarea mucozitatilor dacă acestea există.
 
Creșterea imunității este un bonus!
Durata este de 45 de minute.
Locatie: Str Gramont nr 38, la parter.
Prețul unui atelier muzical în sare este în valoare de:
1 adult + 1 copil: 60 lei
2 adulti + 1 copil: 80 lei
Pentru 1 Frate/sora: +20 lei/copil
1 copil singur: 40 lei
Pentru grupuri de 10 prichindei: 35 lei/copil, însoțitorul intră gratuit.
Pentru copiii cu dizabilități, avem reducere de 40%.
Programări la numărul de telefon: 0787716588

Atelier de teatru pentru copii

Muzicanții din Bremen – adaptare
Tolba cu povești – Poveștile lui Croco și ale prietenilor lui. Aterizați pe plaja noastră de sare și vom porni împreună într-o călătorie a poveștilor…

Program

8 ședințe pe lună a câte 45 de minute,
în fiecare Duminică la orele 10.00 și 11.00

0787 716 588

Locurile sunt limitate, iar ședințele
nu pot fi reprogramate

Atelier de teatru pentru copii în #salinaurbana

Aterizați pe plaja noastră de sare și vom porni într-o călătorie a poveștilor. Vom descoperi personaje senine, amuzante și vom afla întâmplările lor despre prietenie, empatie și curaj. O serie povestită și însuflețită prin păpuși, marionete și jocuri, spusă cu mult drag de actrița Ruxandra Coman și prietenul ei, papagalul Croco.
 
Povestea muzicanților din Bremen prinde viață la Terra Salin, printr-un text jucăuș, cu rime întortocheate și cântecele vesele, create de echipa spectacolului. Actrița Ruxandra Coman va deveni pe rând măgar, cățel, pisica și cocos și ne va purta pe drumurile cu cântec către Bremen. Povestea lor este despre prietenie și acceptare despre curaj și iubire. E mai ușor împreună, iar când ne însoțim cu un cântec, călătoria e și mai frumoasa!
 
Ruxandra Coman este actriță, povestitoare și mama Smarandei. Ludică și senină, mereu cu poftă de joacă și surprinzătoare , Ruxi găsește mereu o idee năstrușnică prin care îi surprinde pe cei mici. Bucuria cu care împărtășește poveștile este molipsitoare.
Ochii curioși si luminițele din privirile copiilor sunt inspirație pentru ea. De mai bine de 10 ani construiește spectacole pentru cei mici, fiind actriță colaboratoare a Teatrului Ion Creangă, trainer de actorie la Teatrul Vienez de Copii, improvizatoare și creatoare de spectacole cu sens.
 
Prețul unei ședințe povestite în sare este:
1 adult + 1 copil: 60 lei
2 adulti + 1 copil: 80 lei
1 copil singur: 40 lei
Pentru grupuri de 10 prichindei: 35 lei/copil, însoțitorul intră gratuit.
Pentru copiii cu dizabilități, avem reducere de 40%.
Durata este de 45 minute.

Pauzele de sare sau informal
team meetings

Terra Salin vine în ajutorul People Managerilor și echipelor mici sau medii care au nevoie de o conexiune și în mediul offline, nu doar în cel online…

Locație

Str. Gramont nr 38, la parter

0787 716 588

Programează acum!

Pauzele de sare sau informal team meetings

Terra Salin vine în ajutorul People Managerilor și echipelor mici sau medii care au nevoie de o conexiune și în mediul offline, nu doar în cel online, în timp ce profită de beneficiile terapiei cu sare.

Organizați o întâlnire și conectați-vă cu echipele, într-un mediu sigur și sănătos. Mediul steril, microbiologic pur și confortabil de la #salinaurbana poate deveni spațiul ideal pentru o „Pauză de sare” sau un team meeting informal. În cele 2 camere avem 6.5 tone de sare de mare, iar terapia cu aerosoli salini se efectuează cu sare de la Tg. Ocna.

Set up a meeting and connect with your teams in a safe and healthy environment.
Terra Salin offers 2 rooms full of 6.5 tones of sea salt for the People Managers and the teams to get together while taking advantage of the benefits of the salt therapy.

Camera de relaxare: 4/5 persoane – 150 ron/ oră

Camera pentru mic și mare (pentru echipe mai mari): 250 ron/ oră

Rezervări / Booking at: 0787716588

Info: www.terra-salin.ro

Sănătatea nu are vârstă

Avem o ofertă speciala pentru a veni în ajutorul pensionarilor. Terapia cu sare ajută la creșterea imunității și curățarea întregului aparat respirator.

Locație

Strada Gramont nr. 38, la parter

0787 716 588

Programează acum!

Sănătatea nu are vârstă

Avem o ofertă speciala pentru a veni în ajutorul pensionarilor. Terapia cu sare ajută la creșterea imunității și curățarea întregului aparat respirator.

Durata sedinței este de 45 de minute.

Locație: Str Gramont nr 38, la parter, la 5 minute de parcul Carol.

1 pensionar – 40 ron

2 pensionari – 65 ron

Abonament 1 pensionar (valabil 30 zile) – 190 ron

Abonament 2 pensionari (valabil 30 zile) – 290 ron

Programări la numărul de telefon: 0787716588

Party la salină

🌍 Terra Salin 🌍  te invită să îti petreci ziua de naștere într-un mod…sărat!

Locație

Strada Gramont nr. 38, la parter

0787 716 588

Programează acum!

Party la salină

🌍 Terra Salin 🌍 te invită să îți petreci ziua de naștere într-un mod…sărat!
 
Ia-ți prietenii, mici și mari și rezervă 1.5 ore de terapie, joaca, sănătate, relaxare în centrul Bucureștiului.
Avem și muzica 🥁 iar poți veni cu tortul preferat 🍰 pe care să-l serviți în spațiul din recepție!
 
Durata: 90 de minute
Programări la numărul de telefon: 0787716588
Locație: Str Gramont nr 38, la parter, la 5 minute de parcul Carol.

Grădinița vine la salină

Ofertă pentru grădinițe și grupuri de minim 10 copiii.
Vă invităm cu drag să ne vizitați la cea mai recentă și performantă salină artificială deschisă anul acesta în centrul Bucureștiului.

Locație

Strada Gramont nr. 38, la parter

0787 716 588

Programează acum!

Grădinița vine la salină

Vă invităm cu drag să ne vizitați la cea mai recentă și performantă salină artificială deschisă anul acesta în centrul Bucureștiului.

Astfel, cele 45 de minute în camerele noastre cu sare echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de adâncime.

La cerere, putem organiza:

–  sesiune de 
Teatru pentru copii
în salină împreună cu actrița Ruxandra Coman. Vârsta recomandată 3-5 ani

– atelier de muzică și povești – Odiseea muzicală cu artistul George Turliu. Vârsta recomandată: 4+

Prețul pentru grupuri de minim 10 copii este de: 25 Ron/ copil

Prețurile pentru un eveniment este de 40 Ron/ copil pentru un grup de minim 10 copiii.

Însoțitorii intră gratuit.

Nu asigurăm transport.

Vă așteptăm cu drag la un “loc de joacă” sănătos” cu ajutorul căruia putem preveni și ameliora infecțiile la nivelul aparatului respirator. Pe lângă efectul bactericid, sarea are și un puternic impact asupra întăririi imunitații.

Scroll to Top

Petreceri pentru cei mici

Te invităm să-ți petreci ziua de naștere într-un mod…sărat!
Ia-ți prietenii, mici și mari și rezervă 1.5 ore de terapie, joacă, sănătate și relaxare în centrul Bucureștiului.

Avem muzica și îți poți aduce tortul pe care să-l serviți în spațiul din recepție!

Abonează-te la Newsletter

Primește cele mai actuale oferte despre evenimentele și prețurile noastre.