fbpx

Tabăra de imunitate 𝗕𝗲𝗯𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗖𝗨𝗟𝗢𝗥𝗜, 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗘 ș𝗶 𝗡𝗨𝗠𝗘𝗥𝗘

O tabără nou nouță, ca începutul de toamnă, ca începutul de grădiniță, ca orice lucru nou și incitant din viețile noastre.

Program

4-8 Septembrie de la orele 09:45

0787 716 588

0787 716 588

Tabăra de imunitate 𝗕𝗲𝗯𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗖𝗨𝗟𝗢𝗥𝗜, 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗘 ș𝗶 𝗡𝗨𝗠𝗘𝗥𝗘

🔥 𝗡𝗘𝗪

Tabăra de imunitate 𝗕𝗲𝗯𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗖𝗨𝗟𝗢𝗥𝗜, 𝗙𝗢𝗥𝗠𝗘 ș𝗶 𝗡𝗨𝗠𝗘𝗥𝗘

❤️ O tabără nou nouță, ca începutul de toamnă, ca începutul de grădiniță, ca orice lucru nou și incitant din viețile noastre.

🧡 Am pregătit ca de obicei activități diverse care să le stimuleze toate simțurile bebelușilor vostri curioși: atenția, concentrara, logica, mișcarea, perspicacitatea și învățarea

💛 Continuăm seria taberelor tematice cu Domeniul Științe, domeniu care în gradinițe este bine structurat, diversificat și căruia i se acordă o maximă importanță, cum și noi o vom face în această ediție de tabere.

💚 O nouă piesă de teatru, activități noi dar și cele mai iubite de bebeuși în taberele trecute dar cu tematica urmărită.

🩵 Locație: Terra Salin, str. Gramond 38 (lângă Parcul Carol)
💙 Când: 4-8 septembrie, ora 9.45, 45 min x5
💜 Tarif: 340 lei ( Un adult + un copil, 5 ateliere + ședințe haloterapie)
🤎 Maxim 7 copii
🩶 Ateliere marca Mimo Club
🤍 Rezervări: 0787 716 588

🩷 Vă așteptăm la un eveniment maraton, 5 zile consecutiv, 5 ateliere Mami-bebe epice despre învățare, distracție și conectare cu bebelușii vostri, coordonate de un educator specializat într-o locație de poveste ✨

Rezervarea unui loc se face prin plata în avans a biletului care nu este rambursabilă.
Informații la numărul de telefon: 0787 716 588

IMPORTANT:
Dacă ați efectuat o rezervare la un eveniment care s-a anulat din lipsa numărului de persoane necesare, vă rugăm sa contactați membrii Terra-Salin, la numărul de telefon afișat mai sus!