fbpx

Sport in #salinaurbana: Mommy Fit

Imbinam de data aceasta terapia respiratorie cu un program special creat de catre Elena Milea pentru un stil de viata sanatos: MOMMY FIT la Terra Salin!

Program

Joi de la orele 18:00

0787 716 588

Sedintele vor avea loc in fiecare joi, asa ca te asteptam sa te programezi din timp!

Sport in #salinaurbana: Mommy Fit

Da, stim. E greu cu timpul pe care sa ni-l alocam noua, femeilor, dupa ce vine si copilul. E greu cu kilogramele in plus, cu retentia de apa in organism, lipsa somnului, mancatul haotic, cu lipsa unui program de alimentatie adecvat. Si lista poate continua.
Ne-am gandit sa oferim mamicilor si femeilor, in general, o mana de ajutor si pe acest plan si sa imbinam de data aceasta terapia respiratorie cu un program special creat de catre Elena Milea pentru un stil de viata sanatos: MOMMY FIT in la Terra Salin!
Elena Minea, nutritionist, a pus bazele @Moveat pentru a imbina nutritia, fitness-ul si motivatia personala astfel incat femeile sa ajunga in cea mai bună forma a lor. Oricine poate avea greutatea ideala si sanatatea pe care si-o doreste. Unii insa au nevoie de puțina indrumare si consiliere cand incep sa faca primii pași catre un stil de viata sanatos care sa le confere increderea si libertatea de a se mișca, de a purta orice, de a fi cum isi doresc.
Elena va tine cont de de nivelul fiecareia de fitness, te va motiva continuu, iar antrenamentele variate iti vor imbunatatii postura, executia exercitiilor si binenteles vor duce la atingerea obiectivului propus. Mai mult, poti apela cu incredere la sfaturi legate de nutritie de la un profesionist de peste 15 ani in domeniu.
Exercitiile de respiratie printre aerosolii de sare te vor ajuta sa-ti cureti intreg aparatul respirator, iar frecventa saptamanala cu siguranta iti va intari si sistemul imunitar.
Sedintele vor avea loc in fiecare joi, asa ca te asteptam sa te programezi din timp!

Locuri limitate: maxim 6 persoane/sedinta

Pret: 80 lei/adult
Durata: 45 minute
Rezervarea unui loc se face prin plata în avans a biletului care nu este rambursabilă.
Informații la numărul de telefon: 0787 716 588

IMPORTANT:
Dacă ați efectuat o rezervare la un eveniment care s-a anulat din lipsa numărului de persoane necesare, vă rugăm sa contactați membrii Terra-Salin, la numărul de telefon afișat mai sus!