fbpx

Despre Terra Salin

Despre
Terra Salin

Un nou concept se face tot mai cunoscut în capitala României.

În centrul Bucureștiului, la 5 minute de Parcul Carol și 10 minute de Piața Unirii, salina urbană Terra Salin a devenit un spațiu ce îmbină terapia respiratorie cu evenimentele culturale și de divertisment pentru adulți și copii.

Deschisă în colaborare cu un medic specialist, salina este dotată cu cel mai performant sistem de ventilație din țară. După fiecare ședință aerul din cameră este evacuat și se introduce aer proaspăt din exterior. De asemenea, temperatura și umiditatea sunt controlate pentru a menține concentrația uniformă în camere și pentru a se asigura mediul propice terapiei.

Salina urbană Terra Salin vă oferă posibilitatea de a efectua ședințele de haloterapie în două camere distincte, fiecare dotată cu un aparat propriu de producere a microparticulelor de sare. Aparatul se numește halogenerator și macină sarea introdusă în două dimensiuni. Una de 10 microni care cade pe suprafețe și una de 1-5 microni care pătrunde în căile respiratorii, foarte adânc, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare. Practic se respiră un aer puternic salinizat și o ședință de 45 de minute echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de mare adâncime, o cură de tratament prevenind  o formă gravă a unei viroze și întărind sistemul imunitar.

Cele două camere împreună cu spațiul comun al salinei răspund celor mai exigente cerințe sanitare. Triajul se face telefonic , iar în funcție de răspunsul clienților noștri sunt repartizați la ședințe individuale în camera de relaxare sau în camera pentru mic și mare.

Relaxare și terapie în familie sau individual, Terra Salin poate acomoda orice fel de cerință, pentru cei mici și cei mari.

Vă oferim posibilitatea de a efectua ședințele de haloterapie în două camere distincte: una destinată grupurilor cu copii, iar cealaltă intimității în familie. Ambele spații sunt conectate la halogeneratorul care dispersează în condiții controlate microparticule de sare în atmosferă, eficiența ședințelor de haloterapie fiind astfel maximizată.

Camerele noastre folosesc un halogenerator performant care macină sarea în 2 dimensiuni: una de 10 microni care cade pe suprafețe şi a doua dimensiune de 1-5 microni care pătrunde în căile respiratorii, foarte adânc, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare.

Scroll to Top