fbpx

Despre Terra Salin

Cu 2 sedii in Bucuresti – unul intre Parcul Carol și Piața Unirii, celalalat langa Podul Grant, Terra Salin a devenit un spațiu ce îmbină terapia respiratorie cu evenimentele culturale și de divertisment pentru adulți și copii.

Deschise în colaborare cu un medic specialist, spatiile noastre sunt dotate cu cele mai performante sisteme de ventilație din țară. După fiecare ședință aerul din cameră este evacuat și se introduce aer proaspăt din exterior. 

De asemenea, temperatura și umiditatea sunt controlate pentru a menține concentrația uniformă în camere și pentru a se asigura mediul propice terapiei.

Terra Salin vă oferă posibilitatea de a efectua ședințele de haloterapie în camere distincte (individuale sau de grup, in functie de afectiuni, preferinte sau disponibilitatea acestora si in urma unui triaj telefonic), fiecare fiind dotată cu un aparat propriu de producere a microparticulelor de sare. 

In timpul sedintei de 45 de minute se respiră un aer puternic salinizat , aceasta echivaland cu 4 ore petrecute într-o salină de mare adâncime, iar o cură de tratament putand preveni o formă gravă a unei viroze și întărind sistemul imunitar.

Camerele in care se desfasoara sedintele, împreună cu spațiile comune ale salinei, răspund celor mai exigente cerințe sanitare, acestea fiind frecvent dezinfectate si curatate chiar daca salinitatea ridicata ajuta la a mentine spatiul sigur si steril.

Trimite-ne un mesaj
Bună ziua. Selectează cui vrei să trimiți mesaj
De obicei răspundem în cateva minute