fbpx

Despre Terra Salin

Despre
Terra Salin

Terra Salin este un concept definit de simbioza dintre terapie respiratorie și eleganță. Vă invităm să descoperiți noua salină artificială cu halogenerator aflată în centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Parcul Carol și 10 minute de Piața Unirii.

Deschisă în colaborare cu un medic specialist, salina este dotată cu cel mai performant sistem de ventilație din țară. După fiecare ședință aerul din cameră este evacuat și se introduce aer proaspăt din exterior. De asemenea, temperatura și umiditatea sunt controlate pentru a menține concentrația uniformă în camere și pentru a se asigura mediul propice terapiei.

Conceptul Terra Salin îmbină tehnologia cu puterea naturală a sării pentru a garanta eficacitatea unei ședințe. Astfel, cele 45 de minute în camerele noastre cu sare echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de adâncime.

Vă oferim posibilitatea de a efectua ședințele de haloterapie în două camere distincte: una destinată grupurilor cu copii, iar cealaltă intimității în familie. Ambele spații sunt conectate la halogeneratorul care dispersează în condiții controlate microparticule de sare în atmosferă, eficiența ședințelor de haloterapie fiind astfel maximizată.

Camerele noastre folosesc un halogenerator performant care macină sarea în 2 dimensiuni: una de 10 microni care cade pe suprafețe şi a doua dimensiune de 1-5 microni care pătrunde în căile respiratorii, foarte adânc, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare.

Adresa Noastră

Gramont Center, Str. Gramont nr. 38, parter, sector 4, București

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă, Duminică: 10:00 – 14:00

Contact

Scroll to Top

Petreceri pentru cei mici

Te invităm să-ți petreci ziua de naștere într-un mod…sărat!
Ia-ți prietenii, mici și mari și rezervă 1.5 ore de terapie, joacă, sănătate și relaxare în centrul Bucureștiului.

Avem muzica și îți poți aduce tortul pe care să-l serviți în spațiul din recepție!

Abonează-te la Newsletter

Primește cele mai actuale oferte despre evenimentele și prețurile noastre.