fbpx

Ce facem de 1 iunie? Mergem la salină!

Ce facem de 1 iunie? Ne vom petrece timpul la salină cu copii printre 6.5 tone de sare.

Ziua copilăriei ocupă un loc aparte în sufletul celor mici și celor mai mari. 😊

Viața văzută prin ochii copiilor este cu siguranță mai colorată, mai frumoasă, mai lipsită de griji, plină de zâmbete, de muzică și de amintiri frumoase.

Ne-am gândit că cel mai frumos cadou pentru ei este timpul de calitate petrecut cu părinții, într-un mediu plăcut, relaxant și…plin de sare. 😊

Terra Salin este o salină artificială dotată cu echipament medical, deschisă la începutul anului, în centrul Bucureștiului. La doar 5 minute de Parcul Carol, pe str. Gramont nr. 38, #salinaurbana vine în sprijinul celor mici și celor mari în vremuri problematice, când sănătatea trebuie să joace un rol prioritar.

De #1iunie oferim 50% reducere la toate ședințele programate în prealabil și 10% reducere la abonamentele încheiate atunci. Sărbătorim împreună toată ziua și beneficiem astfel de 45 de minute de terapie cu aerosoli salini în cele 2 halocamere pline cu sare de mare.

Cum funcționează o salină artificială?
 • Camerele noastre folosesc un halogenerator performant care macină sarea în 2 dimensiuni: una de 10 microni ce cade pe suprafețe și a doua dimensiune de 1-5 microni care pătrunde în căile respiratorii, foarte adânc, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare.
De ce să te duci la o salină artificială?
 • Cele 45 de minute în camerele noastre cu sare echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de adâncime. Terapia cu sare este recunoscută la nivel mondial pentru creșterea imunității și ameliorarea unor simptome la nivel respirator.
Care sunt beneficiile unei terapii la o salină artificială?
 • Aparatul medical de la #TerraSalin funcționează cu sare adusă de la Târgu Ocna, iar aerosolii salini uscați ne ajută să ne construim o imunitate puternică și să amelioram niște simptome precum:
  • tuse,
  • nas înfundat,
  • viroze sezoniere,
  • astm bronșic,
  • oboseală cronică datorită rezistenței scăzute la stres. 💯
 • Adăugam și faptul că este o terapie care ajută în tratamentul post covid.
Cine poate să vină la o salină artificială?
 • De la un copil cu vârsta de 1 an și până la bunicii săi, orice vârsta ar avea ei. Pentru mai multe informații medicale, consultați indicațiile și contraindicațiile de pe site-ul nostru.

Vă așteptăm cu mic cu mare, la Terra Salin 😊

Programări la: 0787.716.588

Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Trimite-ne un mesaj
Bună ziua. Selectează cui vrei să trimiți mesaj
De obicei răspundem în cateva minute